03 juli - Hermiston - Cranbrook


Vandaag waren er eigenlijk geen bezoeken gepland en was het dus een pure rijdag richting Canada, om morgen aan het tweede deel van de reis te beginnen.

Lange tijd ging het over kilometerslange, kaarsrechte wegen, wat best vervelend was.  Het landschap had ook niet veel meer te bieden dan pure ééntonigheid.  Eens voorbij Spokane begon het lichtjes heuvelachtig te worden en kregen we al meer de typische begroeiing van deze regio : sparrenbossen.  Eigenlijk best wel mooi om door te rijden.

Eens de Canadese grens voorbij werd alles opnieuw zoals we hier al verschillende keren gezien hebben : sparren, bergen, meren...met andere woorden...puur genieten van de omgeving.

 


Dat genieten werd nog behoorlijk aangewakkerd toen we de B&B zagen waar we vannacht slapen : de Cranbrook Premiere Residence...
Wat een parel van een oud huis is dit!  We werden bijzonder hartelijk verwelkomd door Rose en toen ze de deur van onze kamer opende kregen we dit te zien...(de afbuiging van de muren/deuren is te wijten aan de groothoeklens van de GoPro en niét aan de ouderdom van het prachtige huis...)Na het avondeten hebben we op het terras nog heel lang nagenoten van een bijzonder lekker Ben&Jerry's ijsje.


Aankomst bij de B&B om 18u (maar aan de Canadese grens moesten we ons uurwerk een uur doordraaien).

Het weer : onderweg 36°, Cranbrook : 33°, eigenlijk best aangenaam weer, vooral omdat die warme wind weggevallen is.

Overnachting in Cranbrook Premiere Residence
Aantal km gereden : 572

Geen opmerkingen:

Een reactie posten