24 juni - Brussel - San Francisco


 

ma 24/06  11:05 - 14:35 Brussel (BRU) - Atlanta (ATL)              DL81  B767       --> Flying time : 9u00

ma 24/06  17:35 - 20:00 Atlanta (ATL) - San Francisco (SFO)    DL241  B757     --> Flying time : 4u35

We vertrekken uit Brussel met 50min vertraging maar komen toch netjes op tijd aan in Atlanta. We hebben een voorziene overstaptijd van iets minder dan 2 uur, net voldoende om de nodige formaliteiten te vervullen en de bagage opnieuw in te checken.  Als we bij de gate komen zien we echter dat onze volgende vlucht een vertraging heeft van 55min, omwille van het drukke luchtverkeer boven San Francisco.
We vertrekken tenslotte, na nog een uur taxiën en vliegtuig-rijtje-schuiven op de luchthaven van Atlanta, omstreeks 18u richting San Francisco waar we om 20u aankomen.

De documenten voor de huurauto zijn al van thuis uit ingevuld en we kunnen dus direct naar de garage van Alamo om de auto op te halen.  Deze keer is het een Chevrolet Equinox geworden.  In tegenstelling tot de aprilreizen hechten we voor deze reis meer belang aan comfort dan aan high clearance en/of 4WD.  Het is een full-option auto tot en met achteruitrijcamera en schuifdak.  Dit wordt onze "thuis" voor de volgende 3 weken.We rijden direct door naar het hotel, de Howard Johnson San Bruno.  Hier waren we ook afgelopen december en dat was toen goed bevallen.
We hebben er toen ook een niet zo aangenaam incident meegemaakt : voor het eerst in ons leven 911 gebeld (zie onze blog van de reis december 2012).  Aan de receptie krijgen we ook nu weer een bijzonder koude douche over ons heen : de man had in het ziekenhuis enkele dagen later nóg een beroerte gekregen en was daaraan gestorven....Dat was toch wel even schrikken...
We stappen om 22u onze kamer binnen.  We waren dus net 24u onderweg geweest.

Het weer : zowel Brussel als Atlanta als San Francisco : grijs en grauw.  In Atlanta wel bijzonder zwoel.

Overnachting in Howard Johnson San Bruno
Aantal km gereden : 10

Geen opmerkingen:

Een reactie posten